Coconut Secret, Raw Coconut Nectar, Low Glycemic Sweetener, 12 fl oz (355 ml)

Coconut Secret, Raw Coconut Nectar, Low Glycemic Sweetener 355ml

€ 7.00

Meer informatie >>

Product: Coconut Secret, Raw Coconut Nectar, Low Glycemic Sweetener, 12 fl oz (355 ml)
Prijs: € 7.00
Inhoud: 2.69 lbs (1.22 kg) / 12 fl oz (355 ml)
Beoordeling: 123 Reviews
Tags: Coconut Sugar Crystals, Vegan Foods, Coconut Secret, Coconut Sugar Crystals, Vegan Foods

Coconut Secret, Coconut Sugar Crystals, Vegan Foods, Vegan Foods, Coconut geheim, rauwe kokosnoot nectar, lage glycemische zoetstof, 12 fl oz (355 ml), kokosnoot geheim, kokosnoot suikerkristallen, veganistische voeding, voedzamer dan agave, 100% biologisch, glutenvrij, niet gmo, veganistisch, usda organisch, kosher parve, niet gmo project geverifieerd, gecertificeerde biologische door OCIA de kokosnoot secret story. Wanneer beide onze ouders leerden waren ze diabetes, mijn broer en ik waren diep inspireren om de wereld te zoeken naar pure, rauwe, echt heerlijk, een lage glycemische voedingsmiddelen. We werden beloond en gezegend boven verwachting, in onze ontdekking van de traditionele producten gemaakt van het sap van de wonderlijke kokospalm. Het is onze grote vreugde om te kunnen de gaven van deze uitzonderlijke ingrediënten met u delen. Leslie en Randy gezondheid geheimen van de kokosnoot nectar wanneer de kokospalm wordt getapt produceert het een voedselrijke sap dat straalt uit de kokosnoot bloesems. Dit sap is zeer lage glycemische (Gi van slechts 35), is een rijke bron van mineralen, 17 aminozuren, vitamine c, breed spectrum B-vitamines, en heeft een bijna neutrale pH. Kleine partijen ervoor zorgen dat onze pure, lage glycemische nectar, gemaakt van deze natuurlijke sap, is een rauwe, enzymatisch levend product, minimaal bij lage temperaturen (Alleen om overtollig vocht te verwijderen en laat sap indikken) verdampt, nooit meer dan een gemiddelde zomerdag in de tropen Coconut Secret, Raw Coconut Nectar, Low Glycemic Sweetener, 12 fl oz (355 ml). Sommige agave siropen worden gehydrolyseerd bij temps tot 140 en deg; f 36 uur, het eindproduct bevat 90% fructose, getoond bijdragen tot zwaarlijvigheid, leveraandoeningen, en diabetes Vegan Foods. Organische kokosnoot sap nectar. Zeer goed, maar erg plakkerig! Dit spul is plakkerig. Het is nog viskeuzer dan honing.

 Het is zoet, maar smaakt niet zoals elke andere zoetstof, en het doet voeg een voorproefje van het eigen land. Het is een beetje rokerig. Ik hou ervan in gember thee en koffie, maar het is niet zoals vloeibare suiker, die alleen bijdraagt zoetheid (Tenminste ik denk dat het waar is. Heb witte suiker niet in jaren gehad. Het is de smaak is zo sterk als donkere bruine suiker, maar Het smaakt niet zoals bruine suiker. Of ahornsiroop, ook niet. Als je het in iets mild, is het misschien te veel smaak toe te voegen. Als je het in iets sterke proeven, het voegt een mooie complexiteit, zoals karameliseren zou kunnen doen. Als je koken wortelen en je wilt een beetje complex, zoete en rokerige smaak toe te voegen, voeg gewoon een beetje van deze nectar, en misschien een beetje citroen of jus d'orange en een aantal taragon of rozemarijn of basilicum. Het is geweldig. Ik hou ervan in limonade. Het is zo exotisch. En ik houd van dat het vitaminen en mineralen.

Gewoon niet verwachten dat het te proeven, zoals suiker. Gekocht als alternatief voor yacon siroop, terwijl het niet op voorraad was. Smaak is uitstekend! Net als bij agave, maar zoeter, maar w-een lagere glycemische index. Terwijl yacon is beter voor candida-patiënten, deze nectar is veilig is kleine hoeveelheden (Hoewel waarschijnlijk niet als u binnen 1 6 maanden van de behandeling voor candida) Coconut Sugar Crystals. Uitstekend alternatief sweetner. Op het gemiddelde, zijn twee oogsten van fruit per jaar geproduceerd. Voor een normale volwassene de dagelijkse dosis dha ongeveer 500 mg dha. Dit is vanwege de aanwezigheid van de dha omega-3 vetzuur in deze supplementen. Dit is een primaire factor voor de aankoop van een Hoodia product. Je hebt geluk te hebben voor 14 dagen vrij van kosten; alles wat je hoeft te betalen voor de scheepvaart en administratiekosten in rekening gebracht. Terwijl ze rond bestuiven bloemen, tegelijkertijd verzamelen pollen bij de werkwijze, niet alleen hun lichamen magnetiseren de pollen ze nodig, maar ook een aantal schadelijke verontreinigingen in de lucht en op wat ze op Coconut Secret, Raw Coconut Nectar, Low Glycemic Sweetener, 12 fl oz (355 ml). Visolie pillen zijn de supplementen voor geheugenverlies dat artsen raden. Onderzoek heeft uitgewezen dat het nemen van hoge doses van omega-3 vetzuren helpt zelfs kinderen met add. Dit duidt op een daling van de nutriënten die zullen worden verkregen uit de vrucht. Kortom, als u op zoek bent naar iets dat is natuurlijk, heeft een laag risico op bijwerkingen, werkt goed en is kostenbesparend, st.

Naast vitaminen, zijn er ook supplementen die kunnen helpen bij verbetering van het geheugen en de hersenen functionaliteit. Waarom zou u online kopen goji bessen? Iedereen is op zoek naar goji bessen vandaag! Veel van deze klanten klagen vaak dat ze nog steeds niet op de hoogte van waar te goede kwaliteit bessen te kopen. Aan de andere kant, vrouwelijke gebruikers van anabole steroïden ervaring ernstige afwijkingen in hun menstruele cycli. Deze supplementen bevatten zeer krachtige enzymen die van nature in kiwi's. De beste optie is om te gaan voor enige supplement. Er zijn veel online bronnen voor korting vitaminen en vaak als je grote hoeveelheden van de vitaminen die u kunt grote kortingen ontvangen en er zeker van zijn dat u een hoogwaardig product te kopen. Wat zal biologisch actieve voedingssupplementen (BAF) voor u doen. Het probleem is dat er momenten waarop het natuurlijke gaat mislukken en je zult een aantal interventies nodig om de resultaten die u zoekt te krijgen. Supplementen zijn nauw geassocieerd met standvastigheid. Nu, bent u zich bewust van de grote voordelen die omega-3 visolie capsules voor u kan doen, afgezien van niet slikken dat ongewenste smaak van geconcentreerde visolie? Omega-3 is bekend met vetzuren zoals DHA en EPA.

Als u niet wilt dat deze verontreinigingen, die in feite teniet eventuele voordelen binnenkrijgt, kijk dan voor pure moleculair gedistilleerd olie. Dit eenvoudige middelen enorme aanwezigheid van bacteriën in het menselijk lichaam. De tweede reden is dat deze evenwichtige toevoer van voedingsstoffen helpt ons glykemische index (GI) laag te houden. Uw lokale apotheek of health food winkel heeft tal van veilige en effectieve producten die je kunt kopen die kunnen helpen om uw energie niveaus. Ze worden niet alleen een gezonder lichaam, maar die ook gebalanceerd zoals zou moeten maken. Deze vetzuren spelen een zeer belangrijke rol in ervoor te zorgen dat alle organen en delen van je lichaam werken als ze zouden moeten, en in goede staat worden gehouden.