Dr. Woods, Shea Butter Soap, Raw Black, 5.25 oz (149 g)

Dr. Woods, Shea Butter Soap, Raw Black 149g

€ 2.50

Meer informatie >>

Product: Dr. Woods, Shea Butter Soap, Raw Black, 5.25 oz (149 g)
Prijs: € 2.50
Inhoud: 0.47 lbs (0.21 kg) / 1.5 x 2.7 x 3.7 in, 0.4 lbs (0.18 kg)
Beoordeling: 24 Reviews
Tags: Bar Zeep, Shea Butter, Dr. Woods, Bar Soap, Shea Butter

Dr. Woods, Bar zeep, Shea Butter, Shea Butter, Dr. Woods, shea butter zeep, rauwe black, 5,25 oz (149 g), dr. Woods, zeep, shea boter, shea boter, alle dingen goed, natuurlijk, verjongende, gemaakt met haver, aloë en honing, triple gemalen, 100% veganistisch nature verwijdert dode huidcellen en hydrateert onze rauwe zwarte zeep met organische shea boter is een uitzonderlijke hydraterende exfoliant die effectief is voor alle teint. Rijk aan voedingsstoffen vitaminen A en E, onze zwarte zeep helpt regenereren huidcellen en neutraliseert vrije radicalen, het herstel van natuurlijke elasticiteit van uw huid en het voorkomen van voortijdige gezicht lijnen. Dr. Woods steunt trots vrouwen coöperaties in Afrika dat de bakbananen verwerken en de oogst van de karité gebruikt in onze ruwe zwarte zeep met shea boter. Verwennen met goede bedoelingen. Alle dingen goed het is een simpele code die we leven. We willen goed in alle opzichten van wat we op onze huid en in ons lichaam, hoe we anderen en onze omgeving te behandelen voelen. We willen speciaal voelen en verwend, zonder verspilling of het beroven van de toekomstige generaties van onze natuurlijke hulpbronnen. Daarom streven wij ernaar om alleen de meest natuurlijke, effectieve en duurzame ingrediënten die we kunnen vinden gebruiken Dr. Woods, Shea Butter Soap, Raw Black, 5.25 oz (149 g).

We maken alles hier in de VS, maar zoeken in de wereld sourcing de beste ingrediënten voor onze producten om een merk dat we geloven in te creëren. Een merk dat een verschil maakt door te doen wat goed is voor u, uw familie en onze planeet is. Heerlijk, hydraterende, scrubben zeep. Deze zeep voelde geweldig op mijn huid. Dit was de eerste keer dat ik kocht het en zal niet opnieuw krijgen. Na het gebruik van een paar dagen, ik gaf het aan mijn man Dr. Woods. Ik geef het slechts drie sterren omdat, terwijl de ingrediënten op deze website heeft geen lijst van palmolie, de doos van de zeep kwam deed. Als het vakje niet ronduit staat wat de palmolie-bron is, moet ik neem aan dat het komt uit de regenwouden van Indonesië of Maleisië, die ik probeer te voorkomen dat als gevolg van de vernietiging die palmolieplantages doen om de regenwouden, die zo zijn van cruciaal belang voor het voortbestaan van bedreigde diersoorten en inheemse volkeren. Duizenden hectaren Indonesische en Maleisische regenwoud zijn gesneden en verbrand om enorme palmolie plantages te creëren. Ik heb in Borneo geweest toen de lucht was zo dik met rook van de branden die mensen, waaronder ikzelf, die nodig zijn om gezichtsmaskers te dragen alleen maar om te wandelen in de straat, hoewel de vuren waren honderden mijlen afstand. De branden kunnen gaan voor maanden. De regenwouden zijn de longen van de aarde. Ik zou liever gebruik maken van producten die niet bijdragen aan hun verlies. Ik zal blijven dr gebruiken. Woods vloeibare zeep gemaakt van duurzame shea boter en zwarte zeep; ze zijn grote waarden. Ik hoop dat de dr. Woods bedrijf zal hun palmolie bron te vermelden op de verpakking van hun bar zeep in de toekomst, en als ze niet met behulp van duurzame palmolie, moeten ze overschakelen naar een meer duurzame oliebron. Voor hydraterende zeep, zal ik stok met olijfolie zeep uit kus mijn gezicht of Kirk coco castile zeep Bar Soap.

Voor meer informatie over palmolie en regenwoudvernietiging: Saynotopalmoil. Com. Thejakartapost. Com nieuws 2012 08 15 slash and burn praktijken leiden bosbranden s Sumatra. Groot genoeg stuk zeep, melk grijze kleur met een aangename geur een beetje melk. Het is niet zoals de zeep uit Nubische erfgoed. Sommige van deze aandoeningen omvatten de ziekte van Alzheimer, coronaire hartziekte, kanker, artritis, diabetes, galstenen, depressie, angst, astma, huidproblemen zoals cystische acne, prostatitis en tendinitis Dr. Woods, Shea Butter Soap, Raw Black, 5.25 oz (149 g). Voor de jongens die hard werken, met het oog op de hoogste punten mogelijk te krijgen met een examen, het maken van een kopje koffie zou te veel tijd verspillen. Dit is aangetoond om triglyceriden, HDL (goede cholesterol) te verhogen en te verlagen hartritmestoornissen. Niets anders op de markt op dit moment kan dit soort voordelen voor de gezondheid te leveren. Zodra de deskundigen erkende de enorme voordelen voor de dieren, begonnen ze de volle aandacht te geven aan de mens. Daartoe veel van deze organisaties lopen vaak promotiecampagnes waarbij vrije verwerving van hun producten, ofwel een monster of als een test case. 3) De omega pillen bevorderen van een gezond lichaam en het beheer van de insuline in het bloed. Hoodia kan in feite werk voor je, maar je moet voorzichtig zijn en beseffen dat de kwaliteit van de hoodia producten varieert sterk. Beide zijn zeer solide pre workout supplementen, en heel goedkoop op dat, in het bijzonder de voormalige u een goede waar voor je geld krijgt. Focus ook het eten van voldoende hoeveelheden groenten en fruit, vetarme zuivelproducten, volkoren granen, mager vlees, vis, gevogelte, noten, zaden en peulvruchten. Epa is goed voor de vermindering van ontsteking of zwelling in het lichaam. IJzer kan ook een voedingssupplement, die kunnen worden gekocht in supermarkten etc. zijn Nu, wat kan worden gezegd, als een eenvoudige antwoord op de vraag of energy drinks zijn verslavend, is dat de meeste energie-drankjes zijn slechts licht verslavend. Het is het meest overvloedig gevonden in visolie en staat voor dehydroascorbinezuur. Gewoon hop uit uw douche, glad sommigen op je meisjes, en ga verder met je dag. Echter, onder bepaalde voorwaarden, zoals ziekte, verwonding, of stress, ons lichaam niet in slaagt om glutamine voldoende is om eisen te voldoen te produceren en dus wordt het een essentieel aminozuur.

 Visolie supplement voor een ontsteking, als je wilt opluchting wilt u misschien uw arts te vragen over het proberen om het de natuurlijke manier door middel van visolie-supplementen te krijgen. Wat je wilt is de optimale verhouding DHA EPA, dat is 2.1.I zou adviseren u minstens 270 mg DHA krijgen in elke capsule van 1000mg. Dus niet alleen op mijn woord te geloven, of iemand anders, dat hun merk van omega 3 olie is zuiver. Het is een rijke bron van de vetzuren eicosapentaeenzuur en docosahexaeenzuur, gamma-linoleenzuur, linolzuur, alfa-linoleenzuur, stearidonzuur en arachidonzuur. Essentiële aminozuren worden gesynthetiseerd zolang er voldoende bron van stikstof in het lichaam, maar kan ook worden verkregen uit de voeding. Bifidobacteriën zijn enkele van de belangrijkste melkzuur producerende, darmbacteriën, en zij in vele probiotische supplementen. Oudere mensen hebben een probleem met de spijsvertering en gebitsproblemen. Dit is een van de meest voorkomende, maar vaak over het hoofd gezien, de ziekte van het land.