Surya Henna, Henna Powder, Natural Hair Coloring and Hair Treatment, Red, 1.76 oz (50 g)

Surya Henna, Henna Powder, Natural Hair Coloring and Hair Treatment, Red 50g

€ 6.00

Meer informatie >>

Product: Surya Henna, Henna Powder, Natural Hair Coloring and Hair Treatment, Red, 1.76 oz (50 g)
Prijs: € 6.00
Inhoud: 0.42 lbs (0.19 kg) / 1.76 oz (50 g)
Beoordeling: 13 Reviews
Tags: Vegan Cruelty Gratis Hair Products, Veganistisch Cruelty Gratis Hair Products, Surya Henna, Vegan/Cruelty Free Hair Products

Surya Henna, veganist, wreedheid vrij Hair Products, Veganistisch, Cruelty Gratis Hair Producten, Surya henna poeder, natuurlijke haarkleuring en haar behandeling, rood, 1,76 oz (50 g), surya henna, veganistisch wreedheid vrij haarproducten, veganistisch wreedheid vrij haarproducten, gegarandeerd grijze en witte haren op de eerste toepassing te dekken. 100% natuurlijke plantaardige basis. Bevat geen: Ammoniak, ppd, parabenen, peroxide, resorcinol, zware metalen, kunstmatige geur, minerale oliën of ggo's. Hypoallergeen en dermatologisch getest. Gemaakt met geselecteerd en geïmporteerde grondstoffen uit India. Wreedheid vrij. Ims-certificaat ISO 9001: 2008, 14001: 2004 FSC Mixed bronnen. Surya brasil henna poeder kleuren, terwijl conditionering, hydraterende en revitaliserende je haar. Onze formule voedt haar voor verhoogde glans, zachtheid en elasticiteit. Onze unieke kleuren proces niet strip de melanine uit de cortex van het haar, maar vormt een beschermende laag van rijke semi-permanente kleur rond elke streng Surya Henna, Henna Powder, Natural Hair Coloring and Hair Treatment, Red, 1.76 oz (50 g). Op basis in de principes van de Ayurvedische geneeskunde, bieden wij u een nieuw concept in haarkleuring en behandeling; surya brasil henna poeder zal je haar of de gezondheid niet schaden. Surya brasil henna poeder is niet permanent kleur wast geleidelijk en zal geen vlekken en laat geen residu op je haar. Surya brasil henna poeder is verkrijgbaar in acht mooie kleuren en twee niet kleuring behandelingen voor neutrale en donker haar Veganistisch Cruelty Gratis Hair Products. Surya brasil henna kwaliteitsgarantie: Bevat geen: Peroxide, ammoniak, zware metalen, parabenen, ppd, resorcinol of andere ingrediënten die schade kan toebrengen aan de gezondheid of het milieu. Geen dierproeven. Formulering 100% op basis van kruiden en exotische vruchten. Grondstoffen geëxtraheerd met verantwoordelijkheid voor het milieu, het streven naar duurzame ontwikkeling. Heeft genetisch gemodificeerde stoffen bevatten. Natuurlijke eigenschappen.

Henna: hydrateert en vormt een beschermende laag op elke lok. Amla: Een Indische fruit rijk aan vitamine c. Shikakai: Inheems in India, het woord betekent fruit voor het haar en is een superieur reinigingsmiddel dat de haargroei ondersteunt. Terminalia belerica: Functies als een samentrekkend en bactericide. Indigo: Bekend om kleurt eigenschappen. Surya henna poeder voordelen. Intensieve behandeling en de glans van hoofdhuid tot haarpunten. Veilig voor gebruik op chemisch behandeld haar met inbegrip van permanenten, body golven, ontspannen, benadrukt en gekleurd haar. Grondstoffen geëxtraheerd met verantwoordelijkheid voor het milieu, het streven naar duurzame ontwikkeling. Werkt echt! Dit is mijn eerste keer proberen henna op mijn natuurlijke Afro-Amerikaanse haar, dat is een donkerbruine kleur en het eigenlijk werkte voor mij! Ik gemengd dit product met water en voegde er een beetje citroensap (1 eetlepel) Vegan/Cruelty Free Hair Products. Laat het zitten voor 2 uur (op de teller) en vervolgens toegepast op mijn haar. 4 Uren later was mijn haar een trillende roodachtige oranje kleur, yay!

 Echter, als je haar langer dan 3 tot 4 inch. Schaf twee dozen als ik denk dat mijn haar kan het een beetje beter hebben genomen als ik had een beetje meer, maar over al mijn haar gezonder voelt, ziet er glanzender en i love it. Ik zal opnieuw de aankoop van dit product! Thanks iHerb voor het dragen van dit product op een echt geweldige prijs met super snelle verschepen Surya Henna, Henna Powder, Natural Hair Coloring and Hair Treatment, Red, 1.76 oz (50 g). Ik heb bruin haar auburnish normaal en ik liet dit in bijna twee uur en eindigde met rood haar met een beetje van paars en oranje, is afhankelijk van de verlichting. Precies wat ik was na. Ik hou ervan! Hoop surya henna poeder blijft is het verblijf op iHerb Want ik ben verslaafd! Dit keer is de honing treathment volgde niet in de verpakking, maar ik heb een goede conditioner, dus het deed er niet toe. De kleur verkrijgt varieert van licht oranje naar cherry zoals onder verlichting tot een intense oranje wanneer het licht direct achter het wordt geschenen. De meeste mensen willen weten hoe je spieren snel te krijgen zonder het te weten en vinden over de nadelige gevolgen van het hebben van supplementen die helpt bij het verbeteren en bouwen spier in een korte periode. De studie wees uit dat het gewichtsverlies verhoogd tot 4.5 Lbs of 2 kg in 3 weken. Alle merken van visolie zijn niet gelijk! Het bepalen van wat is het beste merk van visolie te gebruiken, betekent dat je moet zich bewust zijn van een paar punten. Controleer de vervaldatum op de fles. Om te beginnen, er zijn veel verschillende vissen die olie kan worden gemaakt. En ik vond een oplossing die werkte voor mij, ik was van mijn jicht medicatie binnen twee maanden en bleven slechts op mijn hypertensie medicijnen, omdat ik bang mijn hoofd kan ontploffen. Het wordt gezien als nuttig zijn in het omgaan met de schade door de inname van chemische stoffen in sigaretten bij rokers gebracht.

 Er zijn verschillende oorzaken waardoor een persoon ondergewicht kan zijn. Wanneer u ray dna x van jelly vis zal gloeien. Bij de aankoop van authentieke producten van lorna Vanderhaeghe, moet u controleren dat haar naam op de fles en haar foto ook. Dus bij het zoeken naar supplementen hoe weten we wat te dus we zijn niet het nemen van degenen die niet beschikken over het toxine uitgefilterd krijgen. Dus, wat zijn de voors en tegens van het drinken van iets als Wu Yi thee om u te helpen bij het verliezen van gewicht. Helaas, het bevat een hoog gehalte van de kankerverwekkende stof, acrylamide. Dietary magnesium geen gevaar voor de gezondheid opleveren, maar farmacologische doses van magnesium supplementen kunnen bijwerkingen zoals diarree en buikkrampen te promoten. Eeuwenlang san mensen gebruikt de plant om hun honger en dorst wanneer uit voor de lange jacht af te weren. Als je serieus bent over het verbeteren van uw gezondheid met deze geweldige vetzuur zijn, investeren in moleculair gedistilleerd visolie capsules vandaag voor het beste resultaat. Experts en artsen raden tegen zwangere moeders het eten van veel vette vis, omdat ze kunnen worden besmet en de oorzaak vergiftiging. Het is meer snel opgenomen in het lichaam van een persoon. 2) Koop alleen van de meest betrouwbare fabrikanten. Andere natuurlijke supplementen, zoals acaibes, is aangetoond dat metabolisme boosters ook. Bijvoorbeeld, alleen de andere dag hoorde ik dat aspirine is gevonden om de overlevingskans van vrouwen met borstkanker te verbeteren met ruim 50% te wijten aan het anti-inflammatoire eigenschappen. Dit is heel gebruikelijk als de recessie de zak van iedereen is gesneden. Hieronder zijn enkele van de voordelen voor de gezondheid van piperine die nuttig kan zijn voor u. Er is beschreven dat de gelijktijdige inname van creatine met cafeïne vermindert het effect.

Maar criminele bendes hebben door deze kreeg in dat ze het etiket van de honing als afkomstig uit Indonesië of zelfs Taiwan.